Arteon Business er indbegrebet af luksus, dynamik og forførende design

Traditionelt set skulle man tro, at man skullet gå på kompromis med rummelighed og funktionalitet i en coupébil, men her bryder Arteon normen ved at kombinere den intime atmosfære i en coupé med mere rummelighed, fleksibilitet og komfort, end du finder i mange klassiske luksusbiler. Og nu bliver Arteon endnu mere imponerende med to ekstraudstyrslinjer; Arteon Elegance Business og Arteon R-Line Business.

Med Arteon Business er udstyret skruet helt i top!
Generelt adskiller Arteon Elegance og R-Line sig visuelt både i eksteriør og interiør. Elegance har et klassisk eksklusivt udtryk, hvor R-Line er specificeret med fokus på sportsappeal, men fælles for begge versioner er et omfattende standardudstyr, der løfter komfort, funktionalitet og sikkerhed til nye højder for biler i denne klasse. Det samme gør sig gældende for Arteon Elegance Business og Arteon R-Line Business, de topper dog ved at tilbyde endnu mere eksklusivt standardudstyr.


Arteon Elegance Business
 kommer med det samme standardudstyr som Arteon Elegance, og så desuden med:

  • Navigation Discover Pro- Panoramasoltag med skyde/vippefunktion
  • Active Info Display (digital instrumentering)
  • Letmetalfælge 19” Chennai I Sølv
  • Førerassistent Pakke
  • BakkameraArteon R-Line Business
 kommer med det samme standardudstyr som Arteon R-Line, og så desuden med:

  • Navigation Discover Pro
  • Panoramasoltag med skyde/vippefunktion
  • Active Info Display (digital instrumentering)
  • Førerassistent Pakke
  • Bakkamera

 

Arteon – imponerende design
Den lave taglinje og et instrumentbord domineret af en bred midterkonsol og horisontale linjer, der løber ud i dørene, giver de forreste passagerer oplevelsen af at være pakket ind som i en klassisk coupé. Bagsædepassagererne har – takket være den lange akselafstand – 50 mm mere benplads end i Passat, og et bagsæde, hvor yderpladserne visuelt og ergonomisk har karakter af individuelle sæder, bidrager til en sportslig og eksklusiv oplevelse. Arteon er designet som en praktisk fem-dørs fastback og under den store bagklap er der et 563 liter stort bagagerum – stort nok til at rumme fem personers feriebagage eller et par store golftasker.


Kontakt os for at høre mere om Arteon og booke en prøvetur.

Kontakt os 

Byg din Arteon

 

Arteon Business fås kontant fra kr. 534.995,-. Forbrug ved blandet kørsel: 11,9-20 km/l. CO2-udslip: 132-197 g/km. A+-C.

Bilen er vist med ekstraudstyr. 

Arteon – imponerende design