En skarp nyhed fra Volkswagen: Taigo er på vej!

  • Smugkig på en ny sportslig SUV coupé, der introduceres sidst på året
  • Volkswagen udbygger SUV-modelprogrammet med Taigo, der er en sportslig crossover i kompaktklassen
  • Den nye CUV kommer med et karismatisk design, et digitalt cockpit og en stribe af assistentsystemer

Den nye Taigo står klar på startlinjen. Før den officielle Europa-premiere afslører Volkswagen navnet på den kommende crossover-model, der skal udvide mærkets tilstedeværelse i SUV-segmentet i minibilsklassen. Størrelsesmæssigt vil Taigo glide ind i modelprogrammet mellem T-Cross og T-Roc.

Volkswagens nye medlem af SUV-familien overbeviser med et dynamisk og emotionelt design pakket rundt om et imponerende rummeligt interiør, der vil være udstyret med en stribe af innovative assistentsystemer og online infotainmentsystemer.

Ventetiden er ovre for dem, der forgæves har ledt efter en CUV (Crossover Utility Vehicle) med en højere siddeposition og samtidig en sportsligere coupé-lignende silhouette. Det finder de i den nye Taigo, der introduceres med stærke og brændstoføkonomiske TSI-motorer, LED-forlygter som standard, et moderne human interface, et digitalt cockpit og mange avancerede assistentsystemer.

Taigo er baseret på den succesfulde brasilianske Nivus-model, og til det europæiske marked vil den blive produceret på Volkswagens fabrik i Pamplona i Spanien. Den nye CUV præsenteres til sommer, og markedsintroduktionen er planlagt til slutningen af 2021.


Pressemeddelelsen blev sendt med Mynewsdesk