Volkswagen København sponserer Szhirley

Hos Volkswagen København vil vi gerne ramme folk lige i hjertet med vores ambassadører. Derfor er vi stolte over at have indgået et nyt samarbejde med Szhirley, som er vores nyeste ambassadør. Sangerinden, der har været et kendt ansigt i Danmark i mange år, passer med sin professionalisme, varme og sit brede publikum derfor helt perfekt som ambassadør for Volkswagen København.

Szhirley har igennem sin lange og alsidige karriere beskæftiget sig med både skuespil, sang og værtsroller på TV. Siden sin musikalske debut i 1996 med R&B-albummet ”I’m Coming”, har Szhirley opnået status som både succesfuld entertainer og designer.

Hun er derfor en travl forretningskvinde, der med egen smykkevirksomhed og to børn og mand har mange bolde i luften hver eneste dag. Derfor glæder det os, at Volkswagen København og Szhirley har startet et samarbejde op, og sammen kan bringe komfort og køreglæde ud på vejene i den nye Tiguan. Vi glæder os til at lave en masse sjove ting i fællesskab, og du kan følge med på Szhirleys Instagram @Szhirley.