Privatleasing - så kender du prisen

Med Volkswagen Privatleasing kan du få din drømmebil til en fast, lav ydelse. I din faste månedlige ydelse ligger alle omkostninger til din bil fast, da vores leasingaftaler nemlig altid er inkl. Service og Reparationsaftale. Du kommer altså ikke til at stå med pludselige ekstraomkostninger til værkstedsregninger.
Ved aftalens indgåelse har du mulighed for en lav og fleksibel udbetaling, da du på vores mest populære modeller kan vælge mellem flere forskellige udbetalingsløsninger. Ligeledes kan du vælge mellem forskellige attraktive forsikringsmuligheder.

Du har derfor mulighed for nemt at finde lige præcis den Volkswagen, der passer til din økonomi. Når din leasingperiode er slut, skal du bare aflevere bilen og så sørger vi for resten af processen. Der er altså heller ingen risiko for værditab eller -forringelse ved aftalens indgåelse. 

Fem fordele ved Privatleasing hos Volkswagen:

  • Fast månedelig ydelse
  • Attraktiv og fleksibel udbetaling
  • Mulighed for at tilvælge en attraktiv forsikring
  • Service- og Reparationsaftale
  • Ingen risiko for værditab

Stort udvalg til ethvert behov

Hvad enten du har behov for en stor og rummelig bil til firmaet eller familien, eller er til en lille fiks bybil eller måske noget helt tredje kan du privatlease en Volkswagen der kan give dig lige præcis det du har brug for.

Se modeller og priser          

Kontakt vores salgsafdeling