Volkswagen København sponserer Danijel 'Drux'

Hos Volkswagen København forsøger vi, at være så tæt på byens puls som muligt. Danijel ’Drux’ Deletic passer derfor rigtig godt til os. Måske har du set ham før – det kører nemlig for Danijel, som i mange år har haft en vigtig stemme i den danske mode- og musikbranche.

Med bloggen DrozDailySteezin har Danijel siden 2010 taget temperaturen på den danske musik- og fashionscene, interviewet talrige artister og hostet podcast-serien Rejsen. Her kan du få spændende indblik i historierne, der ligger bag flere kendte skuespillere, sangere, idrætsfolk m.fl.  

Derudover står Danijel med succes bag tv-programmet ’Sat af’, der taler fodbold på en helt ny måde. Det har bragt ham vidt omkring og givet os underholdende interviews og spas med en række af vores største aktuelle fodboldnavne. Danijel har en særlig karisma og gennemgående gode vibes i sine projekter, hvilket kan mærkes - og vi lover, at du får et smil på læben, når du ser med - "100%".

Vi glæder os til at følge Danijels rejse og hans mange projekter fremover, og du kan gøre det samme på bl.a. Instagram @ddsteezin.